AKTUÁLIS

8264 Szigliget,
Kossuth u. 53.

Hatalmas meglepetés és öröm ért az elmúlt napokban.

Iskolánkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy tanulóink környezettudatosan nevelkedjenek. Ennek érdekében gyűjtjük a papírt, az elemet, szedtük a szemetet, védjük az természetet.

Udvari tantermet építettünk a jobb tanulási körülmények eléréséhez, minimálisra igyekszünk csökkenteni az elektromos fogyasztást új, korszerű berendezések cseréjével, tudatos spórolással. Tanulóinkat ilyen szellemben oktatjuk, neveljük a tanórákon. A magunk módján így tudunk hozzájárulni a globális felmelegedés negatív hatásainak csökkentéséhez.

 

Ezeket a törekvéseket bemutatva pályáztam meg a Magyar Innovációs és Hatékonysági Nonprofit Kft Energiatudatos Iskola pályázatát, melyet elnyertünk.

A díjkiosztó ünnepség a Parlamentben lesz március 6-án 15 órakor. A Magyar Televízió 1. csatornája a Híradóban közvetíteni fogja a ceremóniát ezen a napon. Korábbi ünnepségek megtekinthetők a https://www.youtube.com/watch?v=CuKdcvTaQ_w linken.

Itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki csatakozott programunkhoz, és segíti az intézményünk vállalt kötelezettségeinek teljesítését.